x
m e z ő g á b o r
 • Elérhetőek vagyunk:

  Hét-Pén: 09:00-18:00
 • Kérdése van? Hívjon!

  +36303375903
 • Írj emailt:

  info@mezogabor.hu
 • 5600 Békéscsaba

  Kisrét tanya 41

Ágdarálási Szolgáltatás: Tiszta és Rendezett Kert, Természetes Megoldásokkal

Mező Gábor ágdarálási szolgáltatása lehetővé teszi, hogy hatékonyan és környezetbarát módon szabaduljon meg a kerti metszésből és nyírásból származó nyesedékektől. Egy tiszta és rendezett kert nem csak esztétikailag előnyös, de hozzájárul ingatlanának értékének növekedéséhez és kertje egészségéhez is. Az ágdarálás során keletkező apríték tökéletes akár komposzként vagy tüzelőanyagként is fel használható.

Miért válassza az ágdarálási szolgáltatásunkat?

Hogyan működik a szolgáltatásunk?

Amennyiben kertjében felhalmozódott a nyesedék, vagy csak szeretné kertjét tisztán és rendezetten tartani, az ágdarálási szolgáltatásunk a tökéletes választás. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést kertje egészsége és szépsége felé. Engedje, hogy mi gondoskodjunk a nehéz munkáról, Ön pedig élvezze kertje nyújtotta békét és nyugalmat.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

 • 1. Milyen területeken áll módunkban szolgáltatást nyújtani?

  Cégünk a BÉKÉS VÁRMEGYE területén belül kínál zöldterület-kezelési szolgáltatásokat, beleértve magánkertek, vállalati parkok és közösségi terek kialakítását, felújítását és karbantartását.

 • 2. Mennyibe kerülnek a szolgáltatásaink?

  Az árak projekt-specifikusak, figyelembe véve a munka bonyolultságát, a szükséges anyagokat és a terület nagyságát. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot kínálunk minden érdeklődő számára.

 • 3. Mennyi időt vesz igénybe egy projekt megvalósítása?

  A projekt időtartama függ a munka bonyolultságától és a terület nagyságától. Általában egy kisebb kerti projekt 1-2 napig tart, míg a nagyobb területen lévő munkák 1-2 hétig is eltarthatnak. Pontos időkeretet a kezdeti felmérés után tudunk biztosítani.

 • 4. Milyen garanciát vállalunk a munkánkra?

  Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk.

 • 5. Szükséges-e a tulajdonos jelenléte a munkálatok alatt?

  Nem szükséges a tulajdonos állandó jelenléte, de ajánlott az első találkozó és a projekt kulcsmomenteinél való részvétel, hogy biztosítsuk az elképzeléseknek megfelelően haladunk-e.

 • 6. Mit kell tennem, ha szeretnék szolgáltatást igénybe venni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy a weboldalunkon keresztül, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit és időpontot egyeztessünk egy ingyenes helyszíni felmérésre.

 • 7. Kínálnak-e karbantartási szerződéseket?

  Igen, kínálunk hosszú távú karbantartási szerződéseket, amelyek magukban foglalják a rendszeres gondozást, növényápolást és egyéb karbantartási feladatokat, hogy kertje vagy zöldterülete egész évben tökéletes állapotban maradjon.

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: Kobini Média