x
m e z ő g á b o r
 • Elérhetőek vagyunk:

  Hét-Pén: 09:00-18:00
 • Kérdése van? Hívjon!

  +36303375903
 • Írj emailt:

  info@mezogabor.hu
 • 5600 Békéscsaba

  Kisrét tanya 41

Virágok és Fák Ültetése: Varázslatos Kertek Az Ön Otthonában

Mező Gábor csapata elkötelezett abban, hogy kertjét igazi paradicsommá változtassa, és virágok, valamint fák ültetésével új életet leheljen környezetébe. Professzionális szolgáltatásaink révén segítünk Önnek kiválasztani és telepíteni azokat a növényeket, amelyek nem csak gyönyörűvé teszik kertjét, hanem hozzájárulnak a környezet fenntarthatóságához és biodiverzitásához is.

Miért fontos a virágok és fák ültetése?

Szolgáltatásaink:

Miért minket válasszon?

Mező Gábor csapata nem csak egyszerűen ültet, hanem gondoskodik róla, hogy kiválasztott növényei a lehető legjobb környezeti és tápanyagfeltételeket kapják meg. Szakértőink figyelembe veszik a klímát, a talajtípust és az Ön egyedi elképzeléseit, hogy együtt tervezzük meg az Ön számára ideális kertet.

Ha szeretné kertjét virágokkal és fákkal díszíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítjuk, és segítünk álmai kertjét valóra váltani.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

 • 1. Milyen területeken áll módunkban szolgáltatást nyújtani?

  Cégünk a BÉKÉS VÁRMEGYE területén belül kínál zöldterület-kezelési szolgáltatásokat, beleértve magánkertek, vállalati parkok és közösségi terek kialakítását, felújítását és karbantartását.

 • 2. Mennyibe kerülnek a szolgáltatásaink?

  Az árak projekt-specifikusak, figyelembe véve a munka bonyolultságát, a szükséges anyagokat és a terület nagyságát. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot kínálunk minden érdeklődő számára.

 • 3. Mennyi időt vesz igénybe egy projekt megvalósítása?

  A projekt időtartama függ a munka bonyolultságától és a terület nagyságától. Általában egy kisebb kerti projekt 1-2 hétig tart, míg a nagyobb tájépítészeti munkák több hónapot is igénybe vehetnek. Pontos időkeretet a kezdeti felmérés után tudunk biztosítani.

 • 4. Milyen garanciát vállalunk a munkánkra?

  Minden szolgáltatásunkra és telepített növényre garanciát vállalunk. A pontos garanciaidő a szolgáltatás típusától és a használt anyagoktól függ. Részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • 5. Hogyan kezeljük a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet?

  A fenntarthatóság alapvető értékünk. Környezetbarát anyagokat használunk, elősegítjük a helyi növényzet telepítését, és olyan megoldásokat alkalmazunk, amelyek csökkentik a vízfogyasztást és támogatják a biodiverzitást.

 • 6. Szükséges-e a tulajdonos jelenléte a munkálatok alatt?

  Nem szükséges a tulajdonos állandó jelenléte, de ajánlott az első találkozó és a projekt kulcsmomenteinél való részvétel, hogy biztosítsuk az elképzeléseknek megfelelően haladunk-e.

 • 7. Mit kell tennem, ha szeretnék szolgáltatást igénybe venni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy a weboldalunkon keresztül, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit és időpontot egyeztessünk egy ingyenes helyszíni felmérésre.

 • 8. Kínálnak-e karbantartási szerződéseket?

  Igen, kínálunk hosszú távú karbantartási szerződéseket, amelyek magukban foglalják a rendszeres gondozást, növényápolást és egyéb karbantartási feladatokat, hogy kertje vagy zöldterülete egész évben tökéletes állapotban maradjon.

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: Kobini Média