x
m e z ő g á b o r
 • Elérhetőek vagyunk:

  Hét-Pén: 09:00-18:00
 • Kérdése van? Hívjon!

  +36303375903
 • Írj emailt:

  info@mezogabor.hu
 • 5600 Békéscsaba

  Kisrét tanya 41

Miért minket válassz?

Mező Gábor csapata elkötelezett a környezetünk szépségének és egészségének megőrzése mellett. Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, vállalkozásunk arra specializálódott, hogy zöldterületeket alakítson ki, újíthasson fel és tarthasson fenn magas színvonalon, legyen szó magánkertekről, vállalati parkokról vagy közösségi terek zöldítéséről.

Mező Gábor csapatában szenvedélyes szakemberek dolgoznak, akik mélyen elkötelezettek amellett, hogy segítsenek ügyfeleinknek fenntartható és gyönyörű zöld területeket létrehozni. Személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan illeszkednek ügyfeleink egyedi igényeihez és elképzeléseihez, miközben figyelemmel vagyunk a környezetvédelmi előírásokra és irányelvekre.

Ha Ön is szeretne egy gyönyörű, fenntartható zöldterületet, amely élettel tölti meg otthonát vagy vállalkozását, vegye fel velünk a kapcsolatot!

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

 • 1. Milyen területeken áll módunkban szolgáltatást nyújtani?

  Cégünk a BÉKÉS VÁRMEGYE területén belül kínál zöldterület-kezelési szolgáltatásokat, beleértve magánkertek, vállalati parkok és közösségi terek kialakítását, felújítását és karbantartását.

 • 2. Mennyibe kerülnek a szolgáltatásaink?

  Az árak projekt-specifikusak, figyelembe véve a munka bonyolultságát, a szükséges anyagokat és a terület nagyságát. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot kínálunk minden érdeklődő számára.

 • 3. Mennyi időt vesz igénybe egy projekt megvalósítása?

  A projekt időtartama függ a munka bonyolultságától és a terület nagyságától. Általában egy kisebb kerti projekt 1-2 hétig tart, míg a nagyobb tájépítészeti munkák több hónapot is igénybe vehetnek. Pontos időkeretet a kezdeti felmérés után tudunk biztosítani.

 • 4. Milyen garanciát vállalunk a munkánkra?

  Minden szolgáltatásunkra és telepített növényre garanciát vállalunk. A pontos garanciaidő a szolgáltatás típusától és a használt anyagoktól függ. Részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • 5. Hogyan kezeljük a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet?

  A fenntarthatóság alapvető értékünk. Környezetbarát anyagokat használunk, elősegítjük a helyi növényzet telepítését, és olyan megoldásokat alkalmazunk, amelyek csökkentik a vízfogyasztást és támogatják a biodiverzitást.

 • 6. Szükséges-e a tulajdonos jelenléte a munkálatok alatt?

  Nem szükséges a tulajdonos állandó jelenléte, de ajánlott az első találkozó és a projekt kulcsmomenteinél való részvétel, hogy biztosítsuk az elképzeléseknek megfelelően haladunk-e.

 • 7. Mit kell tennem, ha szeretnék szolgáltatást igénybe venni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy a weboldalunkon keresztül, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit és időpontot egyeztessünk egy ingyenes helyszíni felmérésre.

 • 8. Kínálnak-e karbantartási szerződéseket?

  Igen, kínálunk hosszú távú karbantartási szerződéseket, amelyek magukban foglalják a rendszeres gondozást, növényápolást és egyéb karbantartási feladatokat, hogy kertje vagy zöldterülete egész évben tökéletes állapotban maradjon.

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: Kobini Média