x
m e z ő g á b o r
 • Elérhetőek vagyunk:

  Hét-Pén: 09:00-18:00
 • Kérdése van? Hívjon!

  +36303375903
 • Írj emailt:

  info@mezogabor.hu
 • 5600 Békéscsaba

  Kisrét tanya 41

Fedezze fel Kerttakarítási Szolgáltatásainkat

A kert nem csupán egy külső terület; ez egy életterünk meghosszabbítása, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk, és élvezhetjük a természet közelségét. Ahhoz azonban, hogy kertünk igazi menedék lehessen, rendszeres gondozásra és karbantartásra van szükség. Ebben nyújt segítséget cégünk, a Zöldterület-Kezelés, professzionális kerttakarítási szolgáltatásaival.

Mit tartalmaz a kerttakarítási szolgáltatásunk?

Miért válassza kerttakarítási szolgáltatásunkat?

Szakértő csapatunk nem csak a látványos és rendezett kert megteremtésében segít, hanem azáltal, hogy rendszeresen karbantartja a kertet, hozzájárul annak egészségéhez és vitalitásához. Megfelelő gondozással a növények erősebbek és ellenállóbbak lesznek a betegségekkel és kártevőkkel szemben. Ráadásul a rendszeres kerttakarítás időt és energiát spórol meg Önnek, így több ideje marad élvezni a szabadidejét a szép és gondozott kertjében.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Készen áll, hogy kertje a lehető legjobb kezekben legyen? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszélhessük kertje specifikus igényeit és időpontot egyeztessünk az első kerttakarítási szolgáltatásra. Engedje meg, hogy mi gondoskodjunk kertje rendben tartásáról, Ön pedig egyszerűen csak élvezze annak szépségét és nyugalmát.

 • 1. Milyen területeken áll módunkban szolgáltatást nyújtani?

  Cégünk a BÉKÉS VÁRMEGYE területén belül kínál zöldterület-kezelési szolgáltatásokat, beleértve magánkertek, vállalati parkok és közösségi terek kialakítását, felújítását és karbantartását.

 • 2. Mennyibe kerülnek a szolgáltatásaink?

  Az árak projekt-specifikusak, figyelembe véve a munka bonyolultságát, a szükséges anyagokat és a terület nagyságát. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot kínálunk minden érdeklődő számára.

 • 3. Mennyi időt vesz igénybe egy projekt megvalósítása?

  A projekt időtartama függ a munka bonyolultságától és a terület nagyságától. Általában egy kisebb kerti projekt 1-2 hétig tart, míg a nagyobb tájépítészeti munkák több hónapot is igénybe vehetnek. Pontos időkeretet a kezdeti felmérés után tudunk biztosítani.

 • 4. Milyen garanciát vállalunk a munkánkra?

  Minden szolgáltatásunkra és telepített növényre garanciát vállalunk. A pontos garanciaidő a szolgáltatás típusától és a használt anyagoktól függ. Részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • 5. Hogyan kezeljük a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet?

  A fenntarthatóság alapvető értékünk. Környezetbarát anyagokat használunk, elősegítjük a helyi növényzet telepítését, és olyan megoldásokat alkalmazunk, amelyek csökkentik a vízfogyasztást és támogatják a biodiverzitást.

 • 6. Szükséges-e a tulajdonos jelenléte a munkálatok alatt?

  Nem szükséges a tulajdonos állandó jelenléte, de ajánlott az első találkozó és a projekt kulcsmomenteinél való részvétel, hogy biztosítsuk az elképzeléseknek megfelelően haladunk-e.

 • 7. Mit kell tennem, ha szeretnék szolgáltatást igénybe venni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy a weboldalunkon keresztül, hogy megbeszélhessük az Ön igényeit és időpontot egyeztessünk egy ingyenes helyszíni felmérésre.

 • 8. Kínálnak-e karbantartási szerződéseket?

  Igen, kínálunk hosszú távú karbantartási szerződéseket, amelyek magukban foglalják a rendszeres gondozást, növényápolást és egyéb karbantartási feladatokat, hogy kertje vagy zöldterülete egész évben tökéletes állapotban maradjon.

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: Kobini Média